071-516 16 00
Minder spoed? Stuur een bericht
Tandarts voor orthodontie? OrthoDents

Tandartsen

v.l.n.r. Floor ten Berge, Elvi Brouwer, Emmelotte de Bakker, Astrid Dungelmann
 • Emmelotte de Bakker

  Afgestudeerd in 2011 aan de VU en vanaf 1 januari 2012 DeltaDents in haar hart gesloten. Een enthousiaste tandarts met naast haar werk in de algemene tandheelkunde, affiniteit met angstpatienten en kinderen. Naast haar werk heeft Emmelotte in 2015 en 2016 één dag per week een tandheelkundig opleidings/differentiatie-programma (CEPCD in Oisterwijk) gevolgd om zich nog verder binnen de tandheelkunde te ontwikkelen. Sinds 2016 doet zij een 2 jarige MBA Healthcare Management aan de UvA in haar woonplaats Amsterdam.
 • Elvi Brouwer - tandarts-implantoloog

  In de 13 jaar dat zij een praktijk had in Zoetermeer ontstond de wens alle specialismen in één pand te verzamelen. Initiatiefnemer, grondlegger en ontwerper van de praktijk. Zeer ervaren algemeen practicus met een geregistreerde specialisatie in de implantologie. Bedreven in de kleine chirurgie en tandvleescorrecties. Lid van de visitatiecommissie van de NVOI (Nederlandse vereniging van orale implantologie) die de kwaliteit en registratie van implantologen controleert.
 • Astrid Dungelmann

  In 1989 afgestudeerd aan de VU te Amsterdam, ervaring opgedaan in het buitenland, bij de Jeugdtandzorg in Den Haag en in een algemene praktijk te Leidschendam. Werkzaam in de algemene praktijk maar met affiniteit in het behandelen van patiënten met slijtage problematiek.
 Tijdelijk verblijft Astrid in Durban, Zuid-Afrika en komt 3 keer per jaar naar Nederland om er voor u te (blijven) zijn.
 • Floor ten Berge

  Floor is een enthousiaste tandarts die sinds 2011 in diverse praktijken (regio Leiderdorp) ervaring heeft opgedaan. Daarnaast is zij van 2011-2013 werkzaam geweest als docente op de opleiding tandheelkunde en heeft zij in 2015 elke vrijdag een tandheelkundig opleidings/differentiatie-programma (CEPCD in Oisterwijk) gevolgd om zich nog verder binnen de tandheelkunde te ontwikkelen. Zij heeft affiniteit met het behandelen van patiënten met slijtage problematiek.

Tandarts gespecialiseerd in endodontologie

 • Glenn van Straalen

  Is 20 jaar werkzaam geweest in de algemene praktijk. Hij heeft enkele jaren als docent gewerkt bij de ACTA in Den Haag. Is zich sinds 2005 gaan toespitsen in de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en heeft daarin in 2008 een masters opleiding (Msc) afgerond.

Mondhygiënisten

v.l.n.r. Claudine Jansen, Marijke Kleijweg


Monique van der Voort (mondhygieniste & ortho assistente)
 • Claudine Jansen

  Mijn naam is Claudine Jansen , augustus 1996 ben ik afgestudeerd mondhygieniste aan de ACTA . Sindsdien ben ik werkzaam geweest in verschillende praktijken oa ; kindertandheelkunde, angstpraktijk, gehandicaptenzorg , algemene praktijk. Vanaf maart 2004 ben ik mijn eigen praktijk gaan voeren in Voorburg. Na enkele jaren wilde ik graag wat dichter bij huis gaan werken en weer in teamverband. Per oktober 2010 ben ik werkzaam bij deze praktijk. Naast mijn werk bezoek ik geregeld congressen, cursussen en workshops om goed op de hoogte wat er allemaal reilt een zeilt in de tandheelkunde. Met een aantal collega's hebben we een literatuurgroep opgestart waar we verschillende onderwerpen bespreken . Daarnaast ben ik lid van de NVvP en de NvvT en aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie voor vrijgevestigde Mondhygiënisten.
 • Marijke Kleijweg

  Is in 1998 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Sindsdien is zij werkzaam geweest in de algemene praktijk, een kliniek voor parodontologie en een gespecialiseerde kinderpraktijk.
 • Monique van der Voort

  Monique heeft in 1979 de studie mondhygiëne afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Sindsdien heeft ze gewerkt in diverse orthodontiepraktijken om in 1995 als zelfstandige mondhygiëniste verder te gaan. Monique is als zelfstandige gevestigd binnen DeltaDents. Om een goede professionaliteit te kunnen garanderen, volgt ze regelmatig cursussen en congressen, die vernieuwende aspecten over haar vakgebied bijbrengen. Ook deelt ze ervaringen uit met collega’s via een Intercollegiale toetsingsgroep. Daarnaast is Monique aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten, de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Team OrthoDents

v.l.n.r. Monique van de Voort (ortho assistente), Francesca Pastorelli (tandarts voor orthodontie), Linda Bol (ortho assistente)
 • Monique van der Voort - ortho assistente

  Monique heeft in 1979 de studie mondhygiëne afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Sindsdien heeft ze gewerkt in diverse orthodontiepraktijken om in 1995 als zelfstandige mondhygiëniste verder te gaan. Monique is als zelfstandige gevestigd binnen DeltaDents. Om een goede professionaliteit te kunnen garanderen, volgt ze regelmatig cursussen en congressen, die vernieuwende aspecten over haar vakgebied bijbrengen. Ook deelt ze ervaringen uit met collega’s via een Intercollegiale toetsingsgroep. Daarnaast is Monique aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten, de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.
 • Francesca Pastorelli - tandarts voor orthodontie

  Mijn naam is Francesca Pastorelli. Ik ben als tandarts afgestudeerd in 2004 aan de universiteit “La Sapienza” in Rome en wilde daarna verder in de richting van de orthodontie. Daarom heb ik besloten om een driejarige orthodontische opleiding te volgen in La Spezia. Ik heb in Italië in verschillende praktijken ervaring opgedaan als tandarts voor orthodontie. In 2011 ben ik naar Nederland verhuisd en vanaf november 2015 werk ik bij Ortho- en DeltaDents.
 • Linda Bol - ortho assistente

  Ik ben Linda. In 2009 ben ik begonnen in de tandheelkunde als tandartsassistente. Sinds 2011 versterk ik met veel plezier het team van DeltaDents. Begin 2013 heb ik de opleiding gevolgd tot ortho assistente. De orthodontie vind ik erg leuk en mijn werk doe ik ook heel graag!

Assistentes

v.l.n.r. Tuba, Linda, Wendy, Vivian, Priscilla, Loes, Roos
 • Wendy Koster - preventie assistente

  Mijn naam is Wendy Koster en ben sinds september 2009 werkzaam bij DeltaDents en doe dit met veel plezier.
  Toen ik bij DeltaDents kwam werken heb ik het eerste jaar aan de stoel geassisteerd en later heb ik mijn diploma als preventie assistente gehaald. Het afwisselende werk in de praktijk maakt dat geen dag hetzelfde is, de ene dag assisteer ik aan de stoel, de andere dag aan de balie bij OrthoDents of ik behandel zelf patiënten d.m.v. gebitsreiniging.
  Ik hoop u snel te zien in de praktijk!
 • Vivian Dohmen - preventie assistente

  Hallo daar,
  Ik ben Vivian Dohmen en werk sinds 2010 als tandartsassistente. Voordat ik bij DeltaDents terecht kwam heb ik nog bij andere tandartspraktijken gewerkt waar ik aardig wat ervaring heb opgedaan. Het werk bevalt me heel erg goed en ik hoop zeker nog heel lang met plezier patiënten te kunnen behandelen. Wie weet zien we elkaar een keer in de praktijk,
  Groetjes Vivian.
 • Priscilla Vermolen - preventie assistente

  Hallo, ik ben Priscilla Vermolen. Ik werk bij DeltaDents sinds 2013. Ik heb meerdere jaren ervaring opgebouwd bij verschillende andere praktijken. Ik vind het erg leuk om te werken als assistente en volg vanaf februari 2015 de opleiding tot preventie assistente. We hebben een heel gezellig team dus ik hoop u een keer te zien bij ons.
 • Loes van der Linden - preventie assistente

  Mijn naam is Loes van der Linden. Sinds 1 juni 2008 ben ik werkzaam bij DeltaDents. Ik ben begonnen als assistente en heb in juni 2009 mijn diploma voor preventie assistente behaald. Het zelf behandelen van patiënten doe ik graag! Verder kunt u mij ook zien aan de balie en in de behandelkamers bij de tandartsen. De afwisseling maakt het werk heel leuk.
 • Roos Schaap - balie medewerkster

  Mijn naam is Roos. Ik help u graag aan de balie of telefonisch een afspraak te maken of uw vraag te beantwoorden.
support