071-516 16 00
Minder spoed? Stuur een bericht
Tandarts voor orthodontie? OrthoDents

Datum: 2 april 2020

Corona

Sluiting verlengd tot nader order: we verlenen alleen nog zorg bij spoedgevallen
Om bij te dragen het coronavirus zo snel mogelijk onder controle te krijgen en verspreiding tegen te gaan, voelen wij ons verplicht om zowel DeltaDents als OrthoDents tot nader order te sluiten voor reguliere afspraken. Houdt u a.u.b. uw mail en/of onze website in de gaten voor meer nieuws!

Wat betekent dit voor u? 
Als u tussen 6 en 17 april een afspraak heeft staan bij DeltaDents en/of OrthoDents, vragen wij u deze afspraak als ‘geannuleerd’ te beschouwen. Wij bellen u om uw afspraak te verzetten zodra wij weten wanneer wij weer veilig open kunnen. U hoeft ons niet te bellen. U wordt door ons gebeld.
In het geval van spoed kunt u ons natuurlijk bellen.
LET OP! Dringend advies voor BEUGELDRAGERS
– Als u elastieken gebruikt, stop daar dan nu mee totdat wij u informeren ze weer te gaan  dragen.
– Alle (uitneembare) beugels die aangedraaid moeten worden, per direct stoppen met draaien a.u.b.. We adviseren u de beugel wel te blijven dragen (maar dus niet verder te draaien!).

Wat is een spoedgeval?
Als u plotseling last krijgt van pijn, een ontsteking of zwelling in uw mond of door een ongeval een tand breekt of verliest, noemen we dat een spoedgeval. Ook als een beugel ernstige klachten geeft, spreken we van een spoedgeval.
Als praktijk zijn we van nature al streng en strikt op de hygiëne protocollen. Maar zolang de maatregel ‘social distancing’ op deze schaal van kracht is, zorgen we voor extra voorzorgsmaatregelen indien we acute spoedklachten behandelen.

Wij kunnen in onze praktijk uitsluitend patiënten behandelen die:
1)     Geen koorts en geen hoest hebben;
2)     Zich de afgelopen weken aan ‘social distancing’ hebben geconformeerd;
Indien u niet aan deze criteria voldoet, zijn er speciale Tandarts Corona Centra beschikbaar waar u behandeld kunt worden.

Klachten en/of ongemakken melden
De afgelopen weken hebben we alleen mensen met zeer ernstige klachten kunnen helpen. Als u op dit moment milde pijnklachten, loszittende kronen of afgebroken vullingen heeft vragen we u dit bij ons te melden. Afhankelijk van de voorzorgsmaatregelen die we kunnen en moeten nemen, en het standpunt van de RIVM in deze, kunnen we u wellicht in overleg op een later tijdstip toch helpen.

DeltaDents & OrthoDents blijven bereikbaar
De komende periode zijn wij zo veel mogelijk telefonisch bereikbaar tussen 09.00-12.00 en 13.00-16.00 voor al uw vragen.

support