071-516 16 00
Minder spoed? Stuur een bericht
Tandarts voor orthodontie? OrthoDents

Om onze bestaande patiënten de beste tandheelkundige zorg te kunnen blijven verlenen, kunnen wij op dit moment slechts beperkt nieuwe patiënten aannemen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Voor specialistische behandelingen blijft u welkom!

U kunt zich aanmelden als nieuwe of doorverwezen patiënt door het schema onderaan deze pagina in te vullen en te versturen. U ontvangt per email een bevestiging van uw inschrijving. Wij zullen hierna op korte termijn telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een intake of verwijs-consult afspraak. Mochten er eventueel vragen zijn, dan kunt u deze in het telefonisch overleg direct aan ons stellen.

Bent u doorverwezen naar onze praktijk door uw eigen tandarts voor een specialistische behandeling? Geef dit dan duidelijk aan bij uw inschrijving en eventueel ook wanneer wij telefonisch contact met u opnemen. Dit is belangrijk omdat onze assistentes dan een afspraak bij de juiste specialist kunnen inplannen en er geen onnodige afspraken en/of kosten gemaakt hoeven worden. U wordt na de specifieke behandeling bij een van onze specialisten altijd weer naar uw eigen tandarts retour verwezen voor verdere tandheelkundige zorg.

Let op: Wij kunnen helaas op dit moment slechts beperkt nieuwe patiënten aannemen. Inschrijving voor een consult en/of behandeling bij een van de specialisten of mondhygienistes van DeltaDents is altijd mogelijk.
support